IMG 4879

Afsluiting zomerseizoen: workshopmiddag op zaterdag 18 september

Zaterdagmiddag 18 september houden we een afsluiting van het zomerseizoen voor al onze leden, ouders/begeleiders, donateurs en vrijwilligers. Het programma staat bol van activiteiten. Geef je snel op voor deze inspirerende workshopmiddag!

Het belooft een gezellige middag te worden! Opgeven kan tot maandag 13 september 20.00 uur bij Nynke Bouma door een WhatsAppje te sturen naar 06-12154206 of door een mail te sturen naar dedonias@outlook.com. Bij de aanmelding kun je aangeven dat je de hele middag wilt deelnemen of alleen komt kijken naar de mendemonstratie die Tjitze Bouma zal verzorgen en blijft eten. We kunnen dan rekening houden met het aantal personen.
We vragen voor deze dag een eigen bijdrage van de leden van €5,00.

Programma
13.15 uur: Aanvang
Aanvang bij onze ‘bûtenbak’.

13.30 uur: Ruiterfitness
We verwachten van onze paarden dat ze altijd topfit zijn en maken van onze paarden halve bodybuilders. Maar hoe fit zijn we zelf eigenlijk? Véronique Akkermans van Sportcentrum Akkermans geeft ons een uur lang ruiterfitness. We gaan onder andere aan de slag met conditie en balans.
Kledingtip: een schone paardrijbroek of sportlegging en sportschoenen is voldoende.

15.00 uur: Suzan Bouma vertelt…
Suzan Bouma uit Nijland is paardenosteopaat, richt zich op manuele lymfedrainage en is orthomoleculaire voedingsconsulent. Suzan zal ons hier van alles over vertellen.

16.30 uur: Een andere tak van sport
Tjitze Bouma rijd regelmatig met zijn paarden aangespannen een rondje door Wommels. Deze middag komt Tjitze bij de bak om te vertellen over de mensport. Je mag mee op de bok en als je het aandurft mag je zelf ook even sturen.

17.30 uur: Lekker ite mei ‘Gewoan Lekker’

Wij hebben er zinin! Graag tot zaterdag 18 september!
Douwina Schukken, Nynke Bouma, Martin Algra en Sandra Kuiper.