Behendigheidswedstrijd 25 mei 2017

Hoe behendig ben jij met je pony of paard? Kun je bijvoorbeeld met één hand sturen en met je andere hand een aardappel op een lepel houden en deze zo snel mogelijk naar de overkant brengen? Tijdens de behendigheidswedstrijd worden in teams van tweetallen meerdere spellen gedaan op en met je pony/paard.

Het wedstrijdaspect is wat minder van belang het gaat vooral om plezier hebben met je pony/paard en met elkaar. We willen elke deelnemer op een vertrouwde wijze een leuke ochtend bezorgen. Per spel is het moeilijkheidsniveau eventueel ook aan te passen aan de combinatie.

Natuurlijk zijn er wel leuke praktische prijzen te winnen voor de meest behendige combinaties.

Wanneer:

Donderdagochtend 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag)

Waar:

Erf en weiland George en Truus Galema (tussen Wommels en Oosterend)

Wie:

Alle pony- en paardrijders binnen de club, dus jong en oud. Ieder clublid mag ook een introducé meebrengen. Eventueel kan in overleg een pony geleend worden. Natuurlijk zijn supporters zoals oma’s/opa’s, vaders/moeders, broers/zussen, vriendjes et cetera ook van harte welkom om te komen kijken!

Kosten deelname:

Gratis!

Hoe:

Opgave bij Ali Galema onder vermelding van je naam, naam paard/pony en bij ponyruiters graag de leeftijd van de ruiter en de categorie (A,B,C,D,E) van de pony. Graag voor 18 mei 2017 opgeven.

Eventuele vragen of opmerkingen horen we ook graag.

Zoals alle paardensportevenementen is deelname op eigen risico.

P.s.: mocht je wel graag mee willen doen, maar niet kunnen, geef dit dan zo snel mogelijk aan. Bij veel van zulk soort meldingen kunnen we misschien uitwijken naar een andere datum.