Opgeven voor het ringrijden op 23 september is nu mogelijk!

Zaterdag 23 september 2017 om 13.00 uur is het weer tijd voor de ringrijderij met keuringen op en om het voetbalveld (Geins 1) in Wommels. Aanmelden kan t/m zaterdag 16-09-2017 via onderstaand formulier. LET OP: Het ringrijden begint dit jaar om 13.00 uur.

Aanmelden is inmiddels niet meer mogelijk.

Om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken, vragen wij jullie aandacht voor de volgende mededelingen:

Vanaf 12.15 uur is het mogelijk om uw startnummers en piek op te halen op het voetbalveld. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,-. Bij inlevering van de nummers en piek ontvangt u € 1,- retour. Lever uw nummers en piek pas in als u niet meer gekeurd hoeft te worden. De nummers en piek kunnen alleen gezamenlijk worden ingeleverd. Het inschrijfgeld dient contant betaald te worden.

Deelnemers zijn verplicht een cap te dragen tijdens het ringrijden en de keuringen. Een hoedje of westernhoed is niet toegestaan.

Parkeren kan bij Schots Machinery (Walperterwei 43) of bij de Brede School (Walperterwei 14). Deze locaties worden middels routeborden aangegeven.

Locatie ringrijden en parkeren

Graag het parkeerterrein netjes achterlaten. Er zijn kruiwagens aanwezig.

Deelnemers van 18 jaar en ouder worden bij het ringrijden ingedeeld bij de paarden. De stokmaat van de pony en de leeftijd van de deelnemer bepaalt mede in welke rubriek men wordt ingedeeld tijdens de keuring. Fjorden en haflingers worden als pony’s beschouwd tijdens de keuringen. Bij de keuringen wordt verder uitgegaan van het paard of de pony. Het bestuur houdt zich het recht voor om van bovenstaande af te wijken als hier aanleiding toe is.

Bij de keuring van het bestgaande rijpaard Fries ras kan bij grote deelname een voorselectie tijdens het ringrijden plaatsvinden.

Tijdens de keuringen is het gebruik van hulpmiddelen zoals een martingaal, stang en trens bit, bandages, andere hulpteugels en beenbeschermers niet toegestaan (strijklappen zijn uitgezonderd).

Het is niet mogelijk om deel te nemen aan 2 of meer rubrieken.

Er zijn EHBO medewerkers aanwezig op het terrein.

Het bestuur stelt zich op geen enkele wijze aansprakelijk voor letsel of schade aan, of vermissing van personen, dieren en goederen. Deelname en verblijf zijn geheel voor eigen risico!

Graag tot ziens op zaterdag 23 september!

Dankzij de volgende bedrijven is het mogelijk om de Donia’s ringrijderij 2017 te organiseren:

Hoofdsponsor

Deelnemer-Rabobank

Sponsors website 2017