Strandrit Schoorl zaterdag 8 oktober

Aanstaande zaterdag 8 oktober gaan we weer naar Schoorl om lekker door de duinen, het bos en over het strand te rijden. Bij deze nodigen we je van harte uit om mee te gaan!

 
Opzetje van de dag: 
Rond een uur of negen vertrekken we vanuit Wommels richting Hargen aan Zee. De reistijd is circa 1,5 uur. In Hargen aan Zee is een groot parkeerterrein waar we de auto’s met trailers parkeren en de paarden/ pony’s opzadelen. 
Op het paard/pony gaan we vanaf het parkeerterrein de bossen en duinen in. Na een aantal uurtjes rijden en een tussenstop bij de zogenoemde ‘Berenkuil’ rijden we weer richting strand. Hier kunnen we vervolgens lekker galopperen (als je dat wilt) en de zee in. We zorgen er voor dat we dan alweer dicht bij de auto’s en trailers zijn, dus als iemand nat is en het koud heeft, is het mogelijk om alvast af te zadelen en eventueel droge kleren aan te trekken.

Aandachtspunten: 

  • In principe moet iedereen zijn of haar eigen vervoer regelen. Mocht je heel graag mee willen maar (nog) geen vervoer hebben, laat het dan even weten zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is. Als je nog een plaatsje vrij hebt in de trailer, laat het dan ook even weten zodat we één en ander met elkaar kunnen verbinden. 
  • Iedereen die mee gaat mag een introducé meenemen die (nog) geen lid is van de Donia’s. 
  • Zoals alle paardensportactiviteiten is deelname op eigen risico.
  • Er zijn geen specifieke kosten aan verbonden. Behalve de brandstofkosten, parkeerkosten en dergelijke. 
  • We rijden langere tijd door mul zand in de duinen, dus je paard of pony heeft wel een bepaalde basisconditie nodig. 

Als je mee wilt geef je dan via de mail of whatsapp op bij Ali Galema (aagalema@hotmail.com). Geef daarbij ook even je telefoonnummer door, zodat er te zijner tijd een whatsapp groep aangemaakt kan worden waarop nadere informatie komt en foto’s gedeeld kunnen worden. 

Ook als je twijfelt en/of nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Ali.