Winterlessen 2017/2018

Bobbie IJdema

Bobbie IJdema

Beste leden,

Onze bak wordt winterklaar gemaakt en met een beetje geluk kunnen we hier nog prima in rijden.

Jammer genoeg loopt het zomerseizoen qua lessen naar zijn einde.

Vanaf oktober hebben wij de mogelijkheid gekregen om de bak te huren in Arum of bij Liesbeth en Romke de Jong. Dit is aan de overkant van de provinciale weg (Berkwerterleane 4 Kubaard).

Bobbie IJdema zal de lessen op inschrijving verzorgen. Bij de meesten is bekend hoe dit werkt. Een week van te voren kun je je hiervoor opgeven via de groepsapp. Als je ingeschreven staat en akkoord bent betaal je ook voor deze les of je zoekt hiervoor een vervangster.

De kosten voor de instructie zijn hetzelfde echter de bakhuur moet er dan nog bij. Deze is 7,50 euro per persoon per uur in Arum. Bij Liesbeth en Romke is dit 5 euro per persoon per uur.
Liesbeth heeft een nieuwe buitenbak van 25 bij 42 meter, goede verlichting en prima (kunststof)bodem. Zelfs bij vorst kun je hier door rijden. Verder is het dichtbij. Als het weer slecht is kunnen we uitwijken naar Arum.

De lessen zullen worden gegeven vanaf oktober op de woensdag avond.De Welleruiters hebben op donderdagavond een lesprogramma in groepjes. Bobbie verzorgt ook daar de lessen. Hier zijn wij als Donia ruiters ook van harte welkom. Heidi vd Meulen (06-51879444) kan je precies vertellen wat de kosten zijn. Bobbie kan even kijken wat het beste past qua indeling.

We hopen dat je hiermee in het zadel kunt blijven deze winter en als er vragen zijn hoor ik dit graag.Ook ontvang ik op de app (06-20122162) graag een berichtje wie er mogelijk les wil rijden, zodat we alvast een inschatting kunnen maken.

De inschrijving komt op de groepsapp en we hopen op veel deelname natuurlijk!

Hartelijke groet, Elbrich Slob namens het bestuur.